fb

Levering en retourneren

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op, vanwege hygiënische en gezondheidsredenen, mogen wij geen producten retour nemen waarvan de verzegeling verbroken is,

Indien je gebruik wil maken van je recht op herroeping, verzoeken wij je gebruik te maken van het herroepingsformulier. Je kunt dit formulier aanvragen via info@la-frenchy.nl Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden.

Je dient de goederen, direct en in ieder geval uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag dat je ons over de herroeping van je bestelling hebt geïnformeerd, te verzenden naar:

La Frenchy
Driftstraat 13
2315CA Leiden
Nederland

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je bestelling naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en ongeopende verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@la-frenchy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@la-frenchy.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vòòr 21.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit betekent dat jij de volgende dag je bestelling in huis hebt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,25 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,55 voor bestellingen onder de € 45,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 45,-

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

0