fb

Resellers

Verkoop een vleugje Frankrijk!

Wordt reseller van La Frenchy

Wilt u een beetje Franse flair toevoegen aan uw bedrijf? Dan zijn La Frenchy posters de perfecte manier om dat te doen! Onze collectie van levendige zomerthema’s brengt een vleugje la vie française in elke ruimte. Onze posters hebben felle kleuren en unieke ontwerpen die de essentie van Frankrijk en zijn cultuur weergeven. Niet alleen zijn ze geweldige decoraties voor uw bedrijf of winkel, maar ze kunnen ook dienen als conversatiestarters voor klanten.

  • EEen goede marge
  • EMooie presentatie
  • EUnieke producten
  • ELang houdbaar

Hoge kwaliteit en duurzaam

Bij La Frenchy zijn we trots op onze inzet om producten van hoge kwaliteit te leveren. Al onze posters worden gedrukt op papier van archiefkwaliteit met hoogwaardige inkt voor duurzame kleuren en kwaliteit. We gebruiken duurzame drukmethoden die afval verminderen en het milieu helpen beschermen. Plus, alle bestellingen worden geleverd met een tevredenheidsgarantie – als u niet tevreden bent met uw aankoop, laat het ons weten en we zullen werken om het goed te maken!

Speciale retail prijzen

Voor bedrijven en winkels die La Frenchy posters willen verkopen, hebben we speciale groothandelsprijzen beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende bulkbestelopties om de best mogelijke prijs voor uw klanten te krijgen. Wij bieden ook snelle verzendopties; de meeste bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden, zodat u uw producten snel in huis hebt! En als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de ontwerpen die het beste zouden werken in uw winkel of kantoor, is onze toegewijde klantenservice er om u bij elke stap te helpen.

Een aantrekkelijke presentatie

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor bedrijven en winkels om aantrekkelijke visuals in hun verkoopruimte te hebben – iets waar we hier bij La Frenchy altijd naar gestreefd hebben! Van klassieke Parijse taferelen tot meer moderne abstracte ontwerpen, we hebben voor ieder wat wils in ons assortiment posters. Dus waarom niet profiteren van het toevoegen van wat authentieke Franse flair door vandaag een van onze wederverkopers te worden?

Meer weten?

Info@la-frenchy.nl

0620442192

0